fbpx Suyun Öyküsü | ÇEKÜL | Çevre ve Kültür Değerlerini Koruma

Suyun Öyküsü

Suyun Öyküsü; suyun, hayatın temeli olduğu bilgisinden hareketle, suyla olan ilişkimize ve suyun yaşamsal önemine odaklanıyor. Atölye kapsamında gerçekleştirilen sunumda katılımcılarla, uygarlıkların ve kültürlerin doğmasında suyun oynadığı belirleyici rol, Dünya’da ve Türkiye’de su kaynaklarının güncel durumu ve korunmasına yönelik atılabilecek adımlar paylaşılıyor. Hem gündelik hayatta hem de sanal olarak kullandığımız suyu ele alan atölyenin can alıcı noktası; insanların gündelik alışkanlıklarının su kaynaklarına etkisi. Atölyenin sonunda ise pratik çevre dostu deterjan tarifleri paylaşıyoruz.

Hedef Kitle: Kurum çalışanları

Süre: 60 dakika

Uygulama şekli: Yüz yüze ya da çevrimiçi

Mekân: Yüz yüze eğitimlerde iç mekân toplantı salonu. Atölyenin uygulamalı bölümü için dış mekân da seçenek olabilir.

Başvuru formu için tıklayın

ÇEKÜL Vakfı Bilgi Ağacının doğal ve kültürel miras eğitimlerine destek olmak isterseniz tıklayın.

Fırsat Eşitliği İçin Eğitim Bağışı: ÇEKÜL Bilgi Ağacı eğitim ve atölyelerinden yararlanmak isteyen öğrenciler arasında fırsat eşitliği yaratmak ve devlet okullarıyla yapılan eğitimlerin sürdürülebilirliğini sağlamak üzere, özel okullarla yürütülen eğitimlerde bağış kabul edilmektedir. Detaylı bilgi almak için bizimle iletişime geçebilirsiniz.