Doğada(n) Öğreniyorum

Doğada(n) Öğreniyorum etkinliği, kent içinde giderek azalan orman varlığına dikkat çekmek, kent ormanlarını ve bu ormanlarda yaşayan türleri hem çocuklara hem de yetişkinlere tanıtmak için hazırlanmış eğlenceli ve öğretici bir atölye. Atölye kapsamında kent içinde bir koru, park ya da ormanı ziyaret eden katılımcılar, duyularını kullanarak ormanı ve ormanda yaşayan farklı canlı türlerini tanır. Bu amaçla dokunma, duyma, görme ve koklama duyularını harekete geçirmek üzere yetişkinlere ve çocuklara özel olarak hazırlanmış atölye çalışmaları uygulanır. Program sonunda katılımcıların doğaya daha yakından bakarak, doğadaki türler ve türler arasındaki bağlara dair kalıcı bir farkındalık geliştirmeleri sağlanır.

Hedef kitle: Kurum çalışanları ve / veya aileleri.

Süre: 2 saat

Mekân: Etkinliğin yapılacağı kentte yer alan koru ya da orman.

Katılım formu için tıklayın

*NOT:
Fırsat Eşitliği için Eğitim Bağışı: ÇEKÜL Bilgi Ağacı eğitim ve atölyelerinden yararlanmak isteyen öğrenciler arasında fırsat eşitliği yaratmak ve devlet okullarıyla yapılan eğitimlerin sürdürülebilirliğini sağlamak üzere, kurumlara verilen eğitimlerde bağış kabul edilmektedir. Detaylı bilgi almak için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Proje Dosyaları: