fbpx Gezegenin Eşikleri: Tohum, Gıda ve İklim | ÇEKÜL | Çevre ve Kültür Değerlerini Koruma

Gezegenin Eşikleri ve İklim Değişikliği

İklim değişikliği, biyolojik çeşitlilik kaybı, toprak ve su kirliliği gibi güncel ekolojik sorunların nedenlerini, üretim ve tüketim biçimlerimizde arayabiliriz. Stockholm Dayanıklılık Merkezi ve Avustralya Ulusal Üniversitesi tarafından geliştirilen “gezegenin eşikleri” kavramına odaklanarak hazırlanan atölyeyle amacımız, üretim ve tüketim sistemlerimizi mercek altına alarak, küresel olarak yaşadığımız ekolojik sorunların günlük yaşamda yaptığımız seçimlerle olan yakın ilişkisini ortaya koymak.

Hedef kitle: Kurum çalışanları.

Süre: 120 dakika

Uygulama şekli: Yüz yüze ya da çevrimiçi. Yüz yüze gerçekleştirdiğimiz atölyelerde atölye programı, tercihe göre doğal deterjan yapımı ya da tohum topu uygulamasıyla tamamlanabilir. Çevrimiçi atölyelerde ise farklı interaktif çevrimiçi araçlar kullanarak çeşitli uygulamalar yapılmaktadır.

Mekân: Yüz yüze eğitimlerde iç mekân toplantı salonu. Atölyenin uygulamalı bölümü için dış mekân da seçenek olabilir.

Başvuru formu için tıklayın

ÇEKÜL Vakfı Bilgi Ağacının doğal ve kültürel miras eğitimlerine destek olmak isterseniz tıklayın.

Fırsat Eşitliği İçin Eğitim Bağışı: ÇEKÜL Bilgi Ağacı eğitim ve atölyelerinden yararlanmak isteyen öğrenciler arasında fırsat eşitliği yaratmak ve devlet okullarıyla yapılan eğitimlerin sürdürülebilirliğini sağlamak üzere, kurumlarla yürütülen eğitimlerde bağış kabul edilmektedir. Detaylı bilgi almak için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Proje Dosyaları: