ÇEKÜL Bilgi Ağacı Gönüllüleri Keşfe Hazır | ÇEKÜL

ÇEKÜL Bilgi Ağacı Gönüllüleri Keşfe Hazır

07.10.2023

ÇEKÜL Bilgi Ağacı uzmanlarının hazırladığı Doğadan Öğreniyorum Atölyesi ve Kentler Çocuklarındır Eğitim Programı: Gaziantep çalışmalarında öğrencilere rehberlik edecek 15 gönüllü çevrimiçi gerçekleşen tanışma toplantısında biraraya geldi.

19 Eylül Salı günü yapılan toplantıda hem ÇEKÜL Vakfının doğal ve kültürel mirası korumaya yönelik çalışmaları gönüllülere aktarıldı hem de çocuk iletişimi ile öğrenme ilişkisine dair bilgilendirme yapıldı. ÇEKÜL Bilgi Ağacı Uzmanı Pınar Saydam tarafından hazırlanan Çocuklarla İletişim sunumu; çocuklar ile eğitmenler arasındaki etkili iletişimi kolaylaştırmak ve güçlendirmek amacıyla katılımcılarla paylaşıldı. Ayrıca önceki dönemlerde ÇEKÜL Vakfının eğitim çalışmalarına katılmış olan eğitmenler, yeni gönüllülere deneyimlerini aktarma şansı da yakaladı.

ÇEKÜL Bilgi Ağacı gönüllü eğitmen ekibinin de desteğiyle, eğitimlerini ücretsiz ve eğitimde fırsat eşitliği kapsamında devlet okullarında okuyan daha fazla öğrenciye ulaştırıyor.

Gönüllü çağrılarını kaçırmamak ve ÇEKÜL Bilgi Ağacının güncel çalışmalarından haberdar olmak için sosyal medya kanallarımızı takip edebilirsiniz:

https://twitter.com/cekulegitim

https://twitter.com/cekulvakfi