14 Şubat'ta aşkınızı ormana dönüştürün | ÇEKÜL

14 Şubat'ta aşkınızı ormana dönüştürün

25.01.2016

Tüketim alışkanlıklarını doğadan yana kullanan ve Sevgililer Günü için hediye arayanlara, "Sevginizden bir orman yaratın" önerisinde bulunuyoruz. www.cekuldukkan.org adresinden sevdiğiniz için isterseniz 7 ve 7’nin katlarında fidan alabilir,  isterseniz diğer doğa dostu ve özel tasarım ürünleri inceleyebilirsiniz...

Yaklaşan 14 Şubat Sevgililer Gününü, ÇEKÜL Vakfının hazırladığı doğa dostu hediyelik eşyalarla karşılayın. www.cekuldukkan.org adresinden ulaşabileceğiniz 7 Ağaç Ormanları fidanları ve diğer ÇEKÜL ürünleri; çiftlere, sevgilerinin yanı sıra doğayı koruma imkânı da sunuyor. Vakıf, elde ettiği geliri, doğal ve kültürel mirasın yaşatılması için yürüttüğü ağaçlandırma, eğitim ve koruma çalışmalarında kullanıyor. Dikeceğiniz fidanlar 7 Ağaç Ormanlarında toprakla buluşarak, doğanın sürdürülebilirliğine katkıda bulunuyor.

7 Ağaç Ormanlarına dikeceğiniz fidanlar dışında Sevgililer Günü için  “miras” koleksiyonunda yer alan çanta, kalemlik ve defterlerin yanı sıra ağaç formlu cam kolye ucu, çeşitli tohumlar ve ofislere minik ormanlar kuran terrariumların fiyatları ise 5 ila 125 TL arasında değişiyor. 

ÇEKÜL hediyelikleri, www.cekuldukkan.org ve 0212 249 64 64 numaralı telefonu arayarak alınabiliyor.