ÇEKÜL Vakfı İçin Buluştular | ÇEKÜL

ÇEKÜL Vakfı İçin Buluştular

25.10.2019

ÇEKÜL Yüksek Danışma Kurulu Üyesi Sevgi Turanlı öncülüğünde, ÇEKÜL Vakfı yararına bir bağış etkinliği düzenlendi. ÇEKÜL Bilgi Ağacının kültürel miras ve doğal miras eğitimlerine destek vermek ve vakfımızı yakından tanımak isteyenler, 23 Ekim Çarşamba günü Bizim Tepe’de (Tepe Majeur) biraraya geldi. ÇEKÜL Vakfı Genel Müdürü S. Yeşim Dizdaroğlu, vakfın 30 yıldır devam eden eğitim programları hakkında bilgi verdi. Öğrenciler ve öğretmenler için ÇEKÜL Bilgi Ağacı uzmanları tarafından hazırlanan eğitim programları ilgiyle dinlendi.

Etkinlikte araştırmacı-yazar Neşe Doster ve oyuncu Emre Kızılırmak da birer konuşma yaparak, ÇEKÜL Vakfıyla nasıl tanıştıklarını, doğa ve kültüre verdikleri önemi konuklarla paylaştı. Yazar Sema Akkoyun Özbay da etkinlik kapsamında satılan kitaplarının gelirini ÇEKÜL Bilgi Ağacına bağışladı.

Yapılan bağışlarla, devlet okullarında okuyan “903” çocuk, ÇEKÜL Bilgi Ağacının doğal ve kültürel miras eğitimlerinden faydalanabilecek. ÇEKÜL Vakfının tanıtılması ve eğitimlerinin desteklenmesi için çaba gösteren başta Sevgi Turanlı’ya; doğal ve kültürel mirasa olan hassasiyetlerini paylaştıkları için Neşe Doster ve Emre Kızılırmak’a; yazar Sema Akkoyun Özbay ve tüm davetlilere gönülden teşekkür ederiz.

Geleceği umutla kucaklamak için, çocuklarımızın doğa-kültür-insan arasındaki ayrılmaz bağı keşfetmelerini istiyorsanız siz de ÇEKÜL Bilgi Ağacı Eğitimlerine destek olabilirsiniz: https://fonzip.com/cekul/egitim-programlarini-destekle#/