fbpx Tohumlarla Yolculuk | ÇEKÜL | Çevre ve Kültür Değerlerini Koruma

Tarih/Saat:

17 Eylül 2020 16:00

6 Ekim 2020 16:00

Atölye Hakkında: Tohumlarla Yolculuk Atölyesi; öğrencilerin içinde yaşadıkları, parçası oldukları doğayı ve tohumları daha yakından tanımalarını; canlılar, bitkiler ve tohumlar arasındaki ilişkiyi, benzerlikleri ve farklılıkları keşfetmelerini amaçlıyor. “Tohum ve Tohumun Yolculuğu” başlıklı eğitim sunumu ve “Beni Tohumlarımdan Tanı” başlıklı bilmeceli oyunla öğrenciler tohumları, tohumların yayılma yollarını ve doğadaki diğer canlılarla ilişkisini keşfeder. Atölye Tohum çimlendirme etkinliği ile son bulur.

KAYIT FORMU

Atölyelere katılmak için belirtilen bağış tutarını kayıt formunu doldurarak yapabilir ve katılmak istediğiniz atölyeyi seçebilirsiniz. Başvurunuzu tamamladıktan sonra formda belirtiğiniz e-posta adresine formun bir kopyası, kaydınızın alındığına dair bilgi ve Zoom için oda numarası ve şifresi iletilecektir. Atölye katılımı ile ilgili sorularınızı ozge.oney@cekulvakfi.org.tr adresine iletebilirsiniz.

KAYIT FORMUNA ulaşmak için tıklayın

ATÖLYE YERİ VE TEKNİK GEREÇLER: Atölyeler Zoom uygulaması üzerinden gerçekleştirilmektedir. Sunum ortamına bağlanmak için cep telefonunuza veya bilgisayarınıza Zoom uygulamasını aşağıdaki linklerden indirebilirsiniz. Atölye programı etkileşimli olarak gerçekleştirileceği için bilgisayar üzerinden bağlantı kurmanız tavsiye edilir.

Mobil telefonlar için:
Android mobil işletim sistemi ile erişim için tıklayın.
IOS(Apple) mobil işletim sistemi ile erişim için tıklayın.

Masaüstü ve dizüstü bilgisayarlar için:
Windows işletim sistemi ile erişim için tıklayın.
Mac(IOS) işletim sistemi ile erişim için tıklayın.
Linux işletim sistemi ile erişim için tıklayın.