Tohumlarla Yolculuk

Tohumlarla Yolculuk Atölyesi, öğrencilerin içinde yaşadıkları ve parçası oldukları doğayı ve yerel tohumları daha yakından tanımalarını; canlılar, bitkiler ve tohumlar arasındaki ilişkiyi, benzerlikleri ve farklılıkları keşfetmelerini amaçlıyor.

Tohum ve Tohumun Yolculuğu” başlıklı eğitim sunumu ve “Beni Tohumlarımdan Tanı” başlıklı bilmeceli oyun ile öğrenciler tohumları, tohumların yayılma yollarını ve doğadaki diğer canlılarla ilişkisini keşfeder. Atölye tohumlara dokunmanın, onları toprakla buluşturmanın yaratıcı ve oyuncu yolu olan “Tohum Topu Yapıyoruz” etkinliği ile tamamlanır.

Hedef kitle: Okul öncesi ve ilkokul seviyesinde öğrenim gören öğrenciler.

Süre: 2 saat

Katılım formu için tıklayın

ÇEKÜL Vakfı Bilgi Ağacının doğal ve kültürel miras eğitimlerine destek olmak isterseniz tıklayın.

*NOT:
Fırsat Eşitliği için Eğitim Bağışı: ÇEKÜL Bilgi Ağacı eğitim ve atölyelerinden yararlanmak isteyen öğrenciler arasında fırsat eşitliği yaratmak ve devlet okullarıyla yapılan eğitimlerin sürdürülebilirliğini sağlamak üzere, özel okullara verilen eğitimlerde bağış kabul edilmektedir. Detaylı bilgi almak için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Proje Dosyaları: