Rehberim Doğa

Rehberim Doğa, Stockholm Dayanıklılık Merkezi ve Avustralya Ulusal Üniversitesi tarafından geliştirilen Gezegenin Eşikleri kavramına odaklanarak hazırlanmış, Türkiye’deki ilk ve tek öğretmen eğitim programı.

Bilgi Ağacı Eğitim Birimi, bu programla çevre sorunları konusunda bilgi ve sorumluluk sahibi, günlük hayattaki tercihlerinin doğaya doğrudan / dolaylı etkilerinin farkında olan, doğayı koruma bilinciyle hareket eden öğretmen ve öğrencilerin yetişmesine katkı sağlamayı amaçlıyor. Öğretmenlerin sorumlu olduğu müfredat göz önünde bulundurularak hazırlanan program kapsamında eğitime katılan öğretmenler, eğitim – öğretim yılı boyunca öğrencileri ile beraber dokuz eşik için çeşitli etkinlikler yapar.

Hedef kitle: İlkokul ve ortaokul seviyesinde görev yapan öğretmenler.

Programın Süresi: Bir tam gün öğretmen eğitiminin ardından, katılımcı öğretmenlerin öğrencileriyle birlikte uygulayabilecekleri sınıf içi etkinlikleri içermektedir.

Katılım ve daha fazla bilgi için tıklayın

*NOT:
Fırsat Eşitliği için Eğitim Bağışı: ÇEKÜL Bilgi Ağacı eğitim ve atölyelerinden yararlanmak isteyen öğrenciler arasında fırsat eşitliği yaratmak ve devlet okullarıyla yapılan eğitimlerin sürdürülebilirliğini sağlamak üzere, özel okullara verilen eğitimlerde bağış kabul edilmektedir. Detaylı bilgi almak için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Proje Dosyaları: