Rehberim Doğa

Rehberim Doğa, Stockholm Dayanıklılık Merkezi ve Avustralya Ulusal Üniversitesi tarafından geliştirilen “gezegenin eşikleri”  kavramından ilhamla geliştirilmiş özgün içeriğiyle, Türkiye’deki ilk ve tek öğretmen eğitim programıdır.

ÇEKÜL Bilgi Ağacı, bu programla ekolojik sorunlar konusunda bilgi ve sorumluluk sahibi, günlük hayattaki tercihlerinin doğaya doğrudan ve dolaylı etkilerinin farkında olan, doğayı koruma bilinciyle hareket eden öğretmen ve öğrencilerin yetişmesine katkı sağlamayı amaçlıyor. Öğretmenlerin sorumlu olduğu müfredat göz önünde bulundurularak hazırlanan program kapsamında eğitime katılan öğretmenler, eğitim öğretim yılı boyunca öğrencileriyle beraber dokuz eşik için çeşitli etkinlikler yapar.

Hedef kitle: Ortaokul öğretmenleri.

Programın Süresi: Bir tam gün öğretmen eğitiminin ardından, katılımcı öğretmenlerin öğrencileriyle birlikte uygulayabilecekleri sınıf içi etkinlikleri içermektedir.

Katılım ve daha fazla bilgi için tıklayın

*NOT:
Fırsat Eşitliği İçin Eğitim Bağışı: ÇEKÜL Bilgi Ağacı eğitim ve atölyelerinden yararlanmak isteyen öğrenciler arasında fırsat eşitliği yaratmak ve devlet okullarıyla yapılan eğitimlerin sürdürülebilirliğini sağlamak üzere, özel okullara verilen eğitimlerde bağış kabul edilmektedir. Detaylı bilgi almak için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Proje Dosyaları: