fbpx Gezegenin Eşikleri ve İklim Değişikliği | ÇEKÜL | Çevre ve Kültür Değerlerini Koruma

Gezegenin Eşikleri ve İklim Değişikliği

İklim değişikliği, biyolojik çeşitlilik kaybı, toprak ve su kirliliği gibi güncel ekolojik sorunların önemli kaynaklarından biri, üretim ve tüketim biçimlerimizdir. Stockholm Dayanıklılık Merkezi ve Avustralya Ulusal Üniversitesi tarafından geliştirilen “gezegenin eşikleri” kavramına odaklanarak hazırlanan Gezegenin Eşikleri ve İklim Değişikliği Atölyesiyle amacımız, küresel olarak yaşadığımız ekolojik sorunların günlük yaşamda yaptığımız seçimlerle olan bağlantıları hakkında farkındalık yaratmak. Gezegenin Eşikleri Atölyesi, günlük yaşamdaki farklı eylemlerimizin karbon ayak izini fark etmemizi sağlayan  eğlenceli bulmaca ile tamamlanır.

Hedef kitle: 15-18 yaş

Süre:  60 dakika

Uygulama şekli: Yüz yüze ya da çevrimiçi

Başvuru formu için tıklayın

ÇEKÜL Vakfı Bilgi Ağacının doğal ve kültürel miras eğitimlerine destek olmak isterseniz tıklayın.

Fırsat Eşitliği İçin Eğitim Bağışı: ÇEKÜL Bilgi Ağacı eğitim ve atölyelerinden yararlanmak isteyen öğrenciler arasında fırsat eşitliği yaratmak ve devlet okullarıyla yapılan eğitimlerin sürdürülebilirliğini sağlamak üzere, özel okullarla yürütülen eğitimlerde bağış kabul edilmektedir. Detaylı bilgi almak için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Proje Dosyaları: