fbpx Gezegenin Eşikleri | ÇEKÜL | Çevre ve Kültür Değerlerini Koruma

Tarih/Saat:

30 Eylül 2020 16:00

14 Ekim 2020 16:00

Atölye Hakkında: İklim değişikliği, biyolojik çeşitlilik kaybı, toprak ve su kirliliği gibi güncel ekolojik sorunların önemli kaynaklarından biri, üretim ve tüketim biçimlerimizdir. Stockholm Dayanıklılık Merkezi ve Avustralya Ulusal Üniversitesi tarafından geliştirilen “gezegenin eşikleri” kavramına odaklanarak hazırlanan Gezegenin Eşikleri Atölyesiyle amacımız, küresel olarak yaşadığımız ekolojik sorunların günlük yaşamda yaptığımız seçimlerle olan bağlantıları hakkında farkındalık yaratmak ve doğaya olan ayak izimizi nasıl küçültebileceğimiz üzerine beraberce kafa yormak.

KAYIT FORMU

Atölyelere katılmak için belirtilen bağış tutarını kayıt formunu doldurarak yapabilir ve katılmak istediğiniz atölyeyi seçebilirsiniz. Başvurunuzu tamamladıktan sonra formda belirtiğiniz e-posta adresine formun bir kopyası, kaydınızın alındığına dair bilgi ve Zoom için oda numarası ve şifresi iletilecektir. Atölye katılımı ile ilgili sorularınızı ozge.oney@cekulvakfi.org.tr adresine iletebilirsiniz.

KAYIT FORMUNA ulaşmak için tıklayın

ATÖLYE YERİ VE TEKNİK GEREÇLER: Atölyeler Zoom uygulaması üzerinden gerçekleştirilmektedir. Sunum ortamına bağlanmak için cep telefonunuza veya bilgisayarınıza Zoom uygulamasını aşağıdaki linklerden indirebilirsiniz. Atölye programı etkileşimli olarak gerçekleştirileceği için bilgisayar üzerinden bağlantı kurmanız tavsiye edilir.

Mobil telefonlar için:
Android mobil işletim sistemi ile erişim için tıklayın.
IOS(Apple) mobil işletim sistemi ile erişim için tıklayın.

Masaüstü ve dizüstü bilgisayarlar için:
Windows işletim sistemi ile erişim için tıklayın.
Mac(IOS) işletim sistemi ile erişim için tıklayın.
Linux işletim sistemi ile erişim için tıklayın.