fbpx Geçmişten Öğreniyorum | ÇEKÜL | Çevre ve Kültür Değerlerini Koruma

Tarih/Saat:

18 Eylül 2020 16:00

7 Ekim 2020 16:00

Atölye Hakkında: Geçmişten Öğreniyorum Programı bir yandan öğrencileri miras, bellek ve müze kavramlarıyla tanıştırmayı hedeflerken, diğer yandan her bireye kentin kimliğinin ve mirasının parçası ve aktarıcısı olduğunu hatırlatır. Program kapsamında ‘müze’nin hikâyesiyle tanışan öğrenciler, geçmişlerine ait bir objeyi seçerek onun izini sürer, objenin geçmişten bugüne getirdiği ve geleceğe ileteceği mesajı hayal eder. Atölyenin sonunda “ÇEKÜL Geçmişten Öğreniyorum Sanal Müzesi” için bir fotoğraf karesine dâhil olarak günü ölümsüzleştirirler.

KAYIT FORMU

Atölyelere katılmak için belirtilen bağış tutarını kayıt formunu doldurarak yapabilir ve katılmak istediğiniz atölyeyi seçebilirsiniz. Başvurunuzu tamamladıktan sonra formda belirtiğiniz e-posta adresine formun bir kopyası, kaydınızın alındığına dair bilgi ve Zoom için oda numarası ve şifresi iletilecektir. Atölye katılımı ile ilgili sorularınızı ozge.oney@cekulvakfi.org.tr adresine iletebilirsiniz.

KAYIT FORMUNA ulaşmak için tıklayın

ATÖLYE YERİ VE TEKNİK GEREÇLER: Atölyeler Zoom uygulaması üzerinden gerçekleştirilmektedir. Sunum ortamına bağlanmak için cep telefonunuza veya bilgisayarınıza Zoom uygulamasını aşağıdaki linklerden indirebilirsiniz. Atölye programı etkileşimli olarak gerçekleştirileceği için bilgisayar üzerinden bağlantı kurmanız tavsiye edilir.

Mobil telefonlar için:
Android mobil işletim sistemi ile erişim için tıklayın.
IOS(Apple) mobil işletim sistemi ile erişim için tıklayın.

Masaüstü ve dizüstü bilgisayarlar için:
Windows işletim sistemi ile erişim için tıklayın.
Mac(IOS) işletim sistemi ile erişim için tıklayın.
Linux işletim sistemi ile erişim için tıklayın.