Endüstri Mirası

Alan gezili ve alan gezisiz olmak üzere iki seçenekle sunulan Endüstri Mirası Eğitimi, modern toplumun temelini oluşturan sanayi kültürünü insanın tarih içindeki yolculuğuyla birlikte ele alıyor.

Program, bu yolculuk sırasında insanın doğa ile ilişki kurarak ürettiği kültüre, edindiği bilgiye ve yaptığı buluşlara bütüncül ve eleştirel bir perspektifle yaklaşmayı amaçlıyor. Endüstri Mirası eğitimlerinde bir yandan insanlığın toplumsal, düşünsel ve bilimsel gelişmeleri farklı boyutları ile ele alınırken diğer yandan da bugün yaşamakta olduğumuz modern kentin temelini oluşturan sanayi kültürünün tarihsel, teknolojik, sosyal, mimari ve bilimsel değere sahip mirasına odaklanılıyor.

Hedef kitle: Ortaokul ve lise seviyesinde öğrenim gören öğrenciler.

Süre: Bir tam gün.

Katılım formu için tıklayın

ÇEKÜL Vakfı Bilgi Ağacının doğal ve kültürel miras eğitimlerine destek olmak isterseniz tıklayın.

*NOT:
Fırsat Eşitliği için Eğitim Bağışı: ÇEKÜL Bilgi Ağacı eğitim ve atölyelerinden yararlanmak isteyen öğrenciler arasında fırsat eşitliği yaratmak ve devlet okullarıyla yapılan eğitimlerin sürdürülebilirliğini sağlamak üzere, özel okullara verilen eğitimlerde bağış kabul edilmektedir. Detaylı bilgi almak için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Proje Dosyaları: