E-tanıtım | ÇEKÜL | Çevre ve Kültür Değerlerini Koruma

E-tanıtım

ÇEKÜL Vakfı, doğal ve kültürel mirası koruma kapsamında yaptığı çalışmaları geniş kitlelere duyurmak amacıyla elektronik ortamda bültenler yayınlıyor, sosyal paylaşım ağları ve iletişim grupları aracılığıyla farklı kesimlere ulaşıyor.

ÇEKÜL web siteleri: ÇEKÜL’ün çok kapsamlı web sitesinin yanı sıra, Kültür Elçileri, Sinan’a Saygı, başlıklı proje ve programlarına ilişkin web siteleri de bulunmaktadır. ÇEKÜL ve programları hakkında her türlü bilgiye bu sitelerden ulaşılabilir.

ÇEKÜL iletişim grubu: 3000’e yakın üyeden oluşan [email protected] e-posta grubu, ÇEKÜL haberlerinin yanı sıra, grup üyelerinin doğal ve kültürel miras ile ilgili haberleri paylaşmasına olanak sunar.

Facebook: Facebook sosyal paylaşım ağı üzerindeki ÇEKÜL sayfası, vakıfın kendi etkinlikleri dışında, doğal, kültürel ve tarihi mirasa ilişkin farklı kaynaklardan derlenen bilgi ve haberlerin paylaşıldığı dinamik bir ortamdır.

Twitter: @cekulvakfi, @cekulakademi, @cekulanar isimli hesapları vardır. Her birinde konusuyla ilgili güncel bilgiler verilir.

İnstagram: "cekul" kullanıcı ismiyle, fotoğraf paylaşım ağı olan İnstagram'da ÇEKÜL Vakfı Anadolu fotoğraf arşivinden ve etkinliklerden fotoğraflar paylaşılır.