Doğadan Öğreniyorum

Çocukların gelişiminde doğanın çok önemli bir bileşen olduğunu gözeten program, doğanın, her disiplini ilgilendiren bir yaşam bilgisi barındırdığı gerçeğinden hareket ediyor. MEB müfredatını destekleyecek şekilde hazırlanan bu program, öğrencileri doğa ile buluşturmayı amaçlıyor.

Doğada(n) Öğreniyorum atölyeleri kapsamında Bilgi Ağacı Eğitim uzmanlarının rehberliğinde kent içinde bir koruyu, parkı ya da ormanı ziyaret edecek olan öğrenciler dokunma, duyma, görme ve koklama duyularını kullanarak, ormana ve ormanda yaşayan farklı canlı türlerine yakından bakabilecek.

Program, öğrencilerin doğadaki türler ve türler arasındaki bağlara dair kalıcı bir farkındalık geliştirmelerini hedefliyor.

Hedef kitle: Okul öncesi, ilköğretim ve ortaöğretim seviyesinde öğrenim gören öğrenciler.

Süre: 2 saat

Katılım formu için tıklayın

ÇEKÜL Vakfı Bilgi Ağacının doğal ve kültürel miras eğitimlerine destek olmak isterseniz tıklayın.

*NOT:
Fırsat Eşitliği için Eğitim Bağışı: ÇEKÜL Bilgi Ağacı eğitim ve atölyelerinden yararlanmak isteyen öğrenciler arasında fırsat eşitliği yaratmak ve devlet okullarıyla yapılan eğitimlerin sürdürülebilirliğini sağlamak üzere, özel okullara verilen eğitimlerde bağış kabul edilmektedir. Detaylı bilgi almak için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Proje Dosyaları: