Yüzlerce Kişi 7 Ağaç İçin Ritim Tuttu | ÇEKÜL

Yüzlerce Kişi 7 Ağaç İçin Ritim Tuttu

31.05.2010

Karaköy’deki tarihi Sümerbank binası, 29 Mayıs Cumartesi akşamı anlamlı bir etkinliğe sahne oldu. İstanbul Ritim Derneği ve Mısırlı Ahmet Galata Ritimhanesi’nden 40 darbuka ustası bu kez 7 Ağaç İçin Ritim tuttu. Mısırlı Ahmet de solo performansıyla, ÇEKÜL Vakfı’nın 7 Ağaç Ormanları programına gönülden destek verdiğini gösterdi.

Aldıkları her biletle Seferihisar’da oluşturulacak ormana katkıda bulunan seyirciler, DJ Gökhan Aya ve Karga DJ’lerinden Cünort’un çaldığı parçalarla da eğlendiler. 7 Ağaç İçin Ritim gecesi; ÇEKÜL Vakfı, İstanbul Ritim Derneği, Mısırlı Ahmet Galata Ritimhanesi, Anadolu yakasının vazgeçilmez kültür mekânı Karga Bar, Taksim’in alternatif eğlence mekânı DADA sports&art cafe-bar ve LUSH HOTEL’in gönüllü işbirliğiyle gerçekleşti.

Tüm program ve projelerinde doğa-kültür-insan birlikteliğini vurgulayan ÇEKÜL Vakfı, 7 Ağaç Ormanları kapsamında 17 yıldır farklı kentlerde ağaçlandırma yapıyor. 7 Ağaç İçin Ritim gecesinde bilet satışlarından elde edilenen gelir, Türkiye’nin ilk “slow city/sakin kent”i Seferihisar’daki ağaçlandırma çalışmalarına aktarılacak.