TUNCER ÜNEY’İN ANISINA… | ÇEKÜL

TUNCER ÜNEY’İN ANISINA…

14.11.2006

Geçen yıl bir trafik kazası sonucunda kaybettiğimiz Kelkit Platformu ve Kelkit Havzası Kalkınma Birliği Danışma Kurulu Üyesi, İnternet ve Hukuk Platformu Kurucusu ve Koordinatörü, Türkiye Bilişim Vakfı eski Projeler Koordinatörü Tuncer Üney'in anısını dostları ve yakınları yaşatmaya devam ediyor.
 
Bunun en güzel ve canlı örneği ise “ÇEKÜL 7 Ağaç Ormanlar”ında oluşturulan koru. Sarıyer-Kısırkaya’da Tuncer Üney anısına dikilen 714 fidan, daha yeşil ve yaşanabilir bir dünya özlemimize katkıda bulunuyor.

Vefatının birinci yıldönümünde, onu saygıyla anıyoruz…

“Tuncer Üney Ormanı”na hayat veren doğa sevdalıları:

ÇEKÜL Ailesi, Avniye-Mehmet Tansuğ, Füsun-Faruk Eczacıbaşı, Hüseyin Gönüllü, Atakan Ailesi, Nilgün-Göksan Ataman, Prof. Dr. Bülent Örencik, Ümit Özkol, Alev-Atilla Elçi, Timuçin Pehlivanlı, Deniz Sungurlu, Leyla Arsan, Selen Akçalı, Ülker Ailesi, Nurcan Özyazıcı, Türkiye Bilişim Derneği, Zeynep Selen, Serkan Şahin, Ali Yazıcı, Orhan-İlham Erken, Vedat  Şarapçı, Erol-Nurten Arkun, Tuna-Aydın-Çağıl-Pınar Kolat, Şebnem Baydere, Banu-Berk Şimşek, Süheyla-İbrahim Ünay, Selim-Seçkin-Pınar-Bahar Dumlu, Mediha-Orhan Alver, Ali Balaban, Avni-Nilüfer Öngüner, Adviye Boran, Bahri-Tomris Çakır, Nilgün-Talip Akbulut, Müzeyyen Üney, Serda-Havva-Ensal ve Muaz, Ahmet Güvener, Renate-Özer-Ayşe Tulunay, M.Ergün-Mükerrem Kunak, Ömer-Nazihe-Nihat Üney, Recai-Suna-Murat-Can-Elif-Cem Üney, Füsun-Uğur-Hakan Boysan, Ayşen Bescioğlu, Nilgün Üney, Müşerref ve Erin, Türküler Çakmak.