Nikâh şekeri yerine

7 Ağaç, bir kişinin bir yılda tükettiği kadar doğal kaynağı temsil ediyor. ÇEKÜL 7 Ağaç Ormanları, her yıl tükettiğimiz kadar ağacı doğaya geri kazanma olanağı sağlıyor. Tükettiklerimizle doğa üzerinde yarattığımız baskı her geçen gün artıyor. Yeni fidanların toprakla buluşmasına her zamankinden daha çok ihtiyacımız var.

Nikah töreninizde mutluluğunuzu paylaştığınız dostlarınıza şeker yerine kalıcı, doğa dostu, kuşlara, sincaplara yuva olabilecek bir hediye ile dünyaya olan duyarlılığınızı tüm sevdiklerinizle paylaşabilirsiniz. Nikah şekeri yerine, 7 Ağaç Ormanlarına bağış yaptığınızda dikilecek 70 fidan için rulo şeklinde katlanmış 70 adet özel küçük kart hazırlanıyor. (Kart boyutları; 12 x 16 cm.) “Sizler için fidanlar diktik. Mutluluğumuzu paylaştığınız için teşekkür ederiz” cümlesinin yer aldığı kartlardan fidan bağış adedinden daha fazla kart almak isterseniz her kart için 0.50 TL. bağışlamanız yeterli.

Nikah Şekeri Yerine 7 Ağaç siparişiniz için lütfen tıklayınız.

GARANTİ ŞARTLARI
  1. Doğaya kazandırılan “7 Ağaç”ların bakımını 5 yıl boyunca ÇEKÜL Vakfı yapar.
  2. Dikim mevsimi olan Kasım-Nisan ayları arasında dikilen “7 Ağaç”ların, nereye dikildiğine dair bir “kimlik kartı” mevsim sonunda , “7 Ağaç” armağan edilen kişiye gönderilir. Böylelikle kişiler ağaçların durumunu görebilirler.
  3. Dikilen ağaçların 7. yaşında, ÇEKÜL Vakfı kendi sitesinden ve çeşitli basın kuruluşları aracılığıyla oluşturulan orman ile ilgili güncel bilgileri ilgililere aktarır.
TESLİM ŞARTLARI
  1. ÇEKÜL Vakfı'na verdiğiniz "7 Ağaç" siparişleri, formda seçeceğiniz gönderi şekline bağlı olarak 1-5 gün içinde adresinize yollanır.
  2. Sadece İstanbul içinde geçerli olmak üzere, gün içinde motorlu kurye ile teslim olanağı bulunmaktadır.
  3. Haftasonu verilen "7 Ağaç" siparişleri, hafta başında gönderilecektir.
  4. Siparişleriniz belirtilen sürede adresinize ulaşmamışsa lütfen bize bildirin!..
İADE ŞARTLARI
  1. Doğaya dikilen “7 Ağaç”lar iade edilmez.
  2. “7 Ağaç sertifikalarında bir hata varsa veya taşınma sırasında zarar görmüşse ÇEKÜL Vakfı sertifikayı yenisiyle değiştirir.
  3. “7 Ağaç” sertifikası; adres eksikliği, isim yanlışlığı gibi, katılımcının bilgi aktarımından kaynaklanan nedenlerle ulaşmamış ise, sertifika ikinci kez gönderildiğinde ulaşım ücreti katılımcı tarafından karşılanır. Adres ve alıcı bilgileri doğru olduğu halde ulaşım sağlanamamış ise, katılımcıdan ulaşım bedeli talep edilmeden sertifika ikinci kez gönderilir.
  4. İkinci kez gönderilen sertifikaların gönderi ücreti de siparişi veren kişi tarafından karşılanır.
GÜVENLİK VE GİZLİLİK KURALLARI
  1. ÇEKÜL Vakfı, size ait bilgileri (adres,telefon vs.) hiçbir şekilde üçüncü kişiler ile paylaşmaz.
  2. Kredi kartı bilgileriniz ÇEKÜL Vakfı'nın veri tabanına gelmediği için saklanamaz. Bu bilgiler sadece bankaya onay için gider.