Damak Tadı, Göz Kararı, El Ayarı | ÇEKÜL | Çevre ve Kültür Değerlerini Koruma

Damak Tadı, Göz Kararı, El Ayarı

Eğitimin yarım günlük ilk programı, “Damak Tadı, Göz Kararı, El Ayarı”,  duyularımızı harekete geçirmeyi ve zenginleştirmeyi hedefliyor. Önce katılımcının beş duyu ile ilgili farkındalığını artırıyor, sonra da tüm duyuları harekete geçirip tadım yapmayı öğretiyor. 

Program

Şerifler Yalısı, Emirgan / 20 Kasım 2011 Pazar

09:00 – 09:30       Buluşma ve kahvaltı (Şerifler Yalısı, Emirgan)

09:30 – 10:00        Sunum

                              Duyular ve Damak Tadı – Slow Food Yağmur Böreği tarafından

                              Damak Tadı ve Kültürel Etkileşimler – ÇEKÜL Vakfı tarafından

10:00 – 12:00       Uygulama

12:00 – 13:00       İkram eşliğinde tadım ve değerlendirme

Katılım Formu