Damak Tadı, Göz Kararı, El Ayarı
Eğitimin yarım günlük ilk programı, “Damak Tadı, Göz Kararı, El Ayarı”, duyularımızı harekete geçirmeyi ve zenginleştirmeyi hedefliyor. Önce katılımcının beş duyu ile ilgili farkındalığını artırıyor, sonra da tüm duyuları harekete geçirip tadım yapmayı öğretiyor.
Program
Şerifler Yalısı, Emirgan / 20 Kasım 2011 Pazar
09:00 – 09:30 Buluşma ve kahvaltı (Şerifler Yalısı, Emirgan)
09:30 – 10:00 Sunum
Duyular ve Damak Tadı – Slow Food Yağmur Böreği tarafından
Damak Tadı ve Kültürel Etkileşimler – ÇEKÜL Vakfı tarafından
10:00 – 12:00 Uygulama
12:00 – 13:00 İkram eşliğinde tadım ve değerlendirme