fbpx Çevrimiçi Atölyeler | ÇEKÜL | Çevre ve Kültür Değerlerini Koruma

Çevrimiçi Atölyeler

ÇEKÜL Vakfının 30 yıllık eğitim tecrübesini ve uzmanlığını, salgın döneminde çevrimiçi platforma taşıdık. Bireyin niteliksel gelişimine öncelik veren eğitim anlayışımızla, doğanın yaşamı mümkün kılan döngüsünü, teknolojiyi kullanarak çocuklara ve gençlere aktarmaya devam ediyoruz. Çocuk ve gençlerin yaratıcı düşünce pratiklerini harekete geçirebilmelerini amaçlayan ÇEKÜL Bilgi Ağacı Çevrimiçi Atölyeleri, disiplinlerarası bir yaklaşımla, farklı öğrenme stilleri ve çoklu zekâ kuramını dikkate alarak geliştirildi.

ÇEKÜL Bilgi Ağacı eğitim uzmanları eşliğinde, Zoom uygulamasıyla çevrimiçi yapılan atölyeler, eğitimde fırsat eşitliği kapsamında bağış karşılığında düzenlenmektedir.

ÇEVRİMİÇİ ATÖLYELERİ İNCELE

Tohumlarla Yolculuk
Geçmişten Öğreniyorum
Gezegenin Eşikleri

Atölye Adı Tarih Saat
Tohumlarla Yolculuk 17 Eylül 2020 16:00
Geçmişten Öğreniyorum 18 Eylül 2020 16:00
Gezegenin Eşikleri 30 Eylül 2020 16:00
Tohumlarla Yolculuk 6 Ekim 2020 16:00
Geçmişten Öğreniyorum 7 Ekim 2020 16:00
Gezegenin Eşikleri 14 Ekim 2020 16:00

KAYIT FORMU

Atölyelere katılmak için belirtilen bağış tutarını kayıt formunu doldurarak yapabilir ve katılmak istediğiniz atölyeyi seçebilirsiniz. Başvurunuzu tamamladıktan sonra formda belirtiğiniz e-posta adresine formun bir kopyası, kaydınızın alındığına dair bilgi ve Zoom için oda numarası ve şifresi iletilecektir. Atölye katılımı ile ilgili sorularınızı ozge.oney@cekulvakfi.org.tr adresine iletebilirsiniz.

KAYIT FORMUNA ulaşmak için tıklayın

ATÖLYE YERİ VE TEKNİK GEREÇLER: Atölyeler Zoom uygulaması üzerinden gerçekleştirilmektedir. Sunum ortamına bağlanmak için cep telefonunuza veya bilgisayarınıza Zoom uygulamasını aşağıdaki linklerden indirebilirsiniz. Atölye programı etkileşimli olarak gerçekleştirileceği için bilgisayar üzerinden bağlantı kurmanız tavsiye edilir.

Mobil telefonlar için:
Android mobil işletim sistemi ile erişim için tıklayın.
IOS(Apple) mobil işletim sistemi ile erişim için tıklayın.

Masaüstü ve dizüstü bilgisayarlar için:
Windows işletim sistemi ile erişim için tıklayın.
Mac(IOS) işletim sistemi ile erişim için tıklayın.
Linux işletim sistemi ile erişim için tıklayın.