7 Ağaç Ormanları Kurumsal Katılım | ÇEKÜL | Çevre ve Kültür Değerlerini Koruma

7 Ağaç Ormanları Kurumsal Katılım

Günümüzde sosyal sorumluluk sahibi birçok şirket, sivil toplum kuruluşlarıyla işbirliği yaparak toplum yararına projelerin içinde yer alıyor ve destek sağlıyor. 2007 yılında Aras Kargo ve ÇEKÜL Vakfı işbirliğiyle hayata geçen “Yeşile Hayat, Hayata Yeşil” projesi, ağaçlandırma alanında en güzel örneklerin başında geliyor. Bugüne kadar Sivas Divriği, Kars, Elazığ ve İzmir Seferihisar’da dikilen 133 bin fidanın, 2012'ye kadar 200 bini aşması hedefleniyor.

Ayrıca Vodafone, Bilim İlaç, Kimberly-Clark, Alarko Turizm Grubu, Eyüboğlu Eğitim Kurumları, Güneş Lojistik gibi farklı sektörlerden birçok şirket, düzenli ve sürekli katılımlarla korular oluşturarak 7 Ağaç Ormanları’nın büyümesine katkıda bulunuyor.

Katılmak ve daha fazla bilgi almak için, Vakfımızı ziyaret edebilir, telefon ve e-posta ile bize ulaşabilirsiniz: [email protected]