Hakkımızda | ÇEKÜL | Çevre ve Kültür Değerlerini Koruma

Hakkımızda

Doğal ve kültürel mirasın ancak genç kuşakların bu değerleri tanıyıp sahiplenmeleriyle korunup yaşatılabileceğine inanan ÇEKÜL Vakfı, eğitim çalışmalarını da bu hedef doğrultusunda hazırlıyor. Bilgi Ağacı Eğitim Birimi, Vakfın, içeriğini doğa ve kültürden beslenerek oluşturduğu çalışmalarının hem kaynağı hem de buluşma yeri.

Her yıl Türkiye’nin dört bir yanında, binlerce çocuk ve genci doğal ve kültürel miraslarına bir adım daha yaklaştırabilmek için bütüncül koruma anlayışıyla eğitimler veren Bilgi Ağacı, gelecek kuşaklara doğanın ve kültürün bilgisini çağdaş yöntemlerle aktarmaya çalışıyor.

1990 yılında kurulan ÇEKÜL Vakfı bugüne kadar Türkiye’nin farklı ölçekteki kentlerinde verdiği eğitimlerle 7500 öğrenciye ulaştı.
ÇEKÜL Vakfı Bilgi Ağacının doğal ve kültürel miras eğitimlerine destek olmak isterseniz tıklayın.