Garanti BBVA’dan Eğitime Destek | ÇEKÜL

Garanti BBVA’dan Eğitime Destek

10.05.2023

Garanti BBVA Portföy, yeni bir yatırım fonunu hayata geçirdi. Garanti Portföy Garanti BBVA İklim Endeksi Hisse Senedi (TL) Fonu (Hisse Senedi Yoğun Fon) isimli fonda, Garanti BBVA İklim Endeksinde yer alan şirketlerin hisse senetlerine yatırım yapılıyor. Fon portföyünde yer alacak hisse senetleri de bu endeks kapsamındaki hisse senetlerinden örnekleme yoluyla seçilerek oluşturuluyor. Bu fondan sağlanacak kaynak, ÇEKÜL Bilgi Ağacının doğal ve kültürel miras eğitimlerine aktarılacak. Eğitimde fırsat eşitliği ilkesini gözeterek devlet okullarında uyguladığımız çevrimiçi ve yüz yüze eğitimlerle, daha fazla öğrenciye ulaşma imkânı bulacağız. İşbirliği, 2023 Temmuz ayına kadar devam edecek.

Garanti BBVA Portföy bu güzel haberi, müşterileriyle şu ifadeleri kullanarak paylaştı:

Şimdi harekete geçin, dünyamıza ve geleceğimize daha iyi bakın! Garanti BBVA’dan geleceğe iyi bakmak isteyenler için yatırım fırsatı!

Birikimlerinizi TL bazında getiri potansiyeli hedefleyen “Garanti Portföy Garanti BBVA İklim Endeksi Hisse Senedi (TL) Fonu’nda (Hisse Senedi Yoğun Fon)” değerlendirirken, aynı zamanda sürdürülebilirlik ve iklim değişikliği ile mücadele konularına destek verebilirsiniz. 

Siz de Garanti BBVA İklim Endeksi Hisse Senedi (TL) Fonu’na yatırım yapın,  ÇEKÜL Vakfı Bilgi Ağacı Eğitimleri ile gelecek nesillerin doğal ve kültürel mirasımızı korumak için alacağı eğitime katkıda bulunun.