Fenerbahçe Koleji öğrencileri 7 Ağaç ile tanıştı | ÇEKÜL

Fenerbahçe Koleji öğrencileri 7 Ağaç ile tanıştı

18.12.2017

Doğal mirasın korunmasında ve yeni ormanların oluşturulmasında genç kuşakların önemli bir rolü olduğuna inanan ÇEKÜL Vakfı, 7 Ağaç Ormanları programını tanıtmak için Fenerbahçe Koleji öğrenci ve öğretmenleriyle buluştu. Doğal mirasın ve ormanlarda yaşayan diğer canlıların önemi, ağaç türleri, ÇEKÜL Vakfının diğer çalışmaları gibi bilgiler, ÇEKÜL Vakfı Kaynak Geliştirme Koordinatörü Hülya Bozkurt tarafından anlatıldı. 14 Kasım Perşembe günü yapılan sunumu 250’nin üzerinde çocuk izledi. Çocuklar yakın zamanda kaybettikleri, sevilen öğretmen Nihan Uçak adına bir koru oluşturmaya karar verdi ve önümüzdeki yıllarda da koru oluşturmaya devam ederek bunu geleneksel hale getirmek istediklerini söyledi. ÇEKÜL Vakfının 24 yıldır devam eden ve Anadolu’nun farklı yerleşimlerindeki 51 sahada gerçekleştirilen ağaçlandırma çalışmalarına FB Koleji öğrencileri öğretmenlerinin hatırasıyla katkıda bulunmuş olacak.

Fenerbahçe Koleji öğretmen ve öğrencilerine destekleri için çok teşekkür eder, değerli öğretmen Nihan Uçak’ı saygıyla bir kez daha anmak isteriz; öğrencileri bugün onun öğrettikleriyle güzel adımlar atıyor.