Doğa ve Kültüre Destek Olmak İçin El Yapımı Özgün Cam Tasarımlar | ÇEKÜL

Doğa ve Kültüre Destek Olmak İçin El Yapımı Özgün Cam Tasarımlar

22.07.2010

Saksılar şenleniyor !

Vakfımız  gönüllülerinden cam sanatçısı Müge Arslan tarafından tasarlanarak üretilen el yapımı cam süsler saksılarınıza neşe katacak. Kek, havuç, çilek, böğürtlen, domates, uğur böceği ve mantar şeklindeki bu süsleri vakfımıza katkıda bulunmak isteyen katılımcılarımızın beğenisine sunuyoruz.

Adet bedeli 10 TL.
Adrese kargo ile gönderilmesi halinde 5 TL. kargo bedeli eklenecektir.

Doğaya sevgimizin şık sembolü: Ağaç yaka iğnesi

Cam Ocağı Vakfı tarafından ÇEKÜL için özel olarak üretilen el yapımı cam yaka iğnelerini alarak, şık ve anlamlı bir aksesuara sahip olmanın yanı sıra vakfımız çalışmalarına da destek vermiş olacaksınız.

Adet bedeli 15 TL.
Adrese kargo ile gönderilmesi halinde 5 TL. kargo bedeli eklenecektir.

Gönüllü katılımın anlamlı bir örneği olan el emeği göz nuru bu iki ürünü, vakfımızı arayarak ya da ziyaret ederek edinebilirsiniz. Bağışınızı kredi kartınızla, banka havalesiyle ya da nakit olarak bize aktarabilirsiniz.

Bilgi almak ya da cam tasarımlara ulaşmak için:
Tlf: 0212 249 6464
E posta: [email protected]