ORMAN Yaz 9290a GÖNDER BİR ORMANIMIZ DAHA OLSUN | ÇEKÜL

Bir Ormanımız Daha Olsun!

06.11.2018

“Bir Ormanımız Daha Olsun” SMS kampanyamız devam ediyor. 7 Ağaç Ormanları kapsamında yürüttüğümüz kampanyaya kısa mesajlarla destek olan doğaseverler, Tekirdağ Uçmakdere 2 mevkiindeki çorak arazinin ağaçlandırılmasına katkı vermiş oluyor. 1994 yılından bu yana devam eden 7 Ağaç Ormanları programını bugüne kadar yaklaşık 1 milyon doğasever destekledi ve 4 milyon fidanın toprakla buluşmasını sağladı.

Dikim Sahaları ve Ağaç Türleri

Antalya, Bursa, Bilecik, Çanakkale, Diyarbakır, Edirne, Elazığ, İstanbul, İzmir, Kars, Kocaeli, Mardin, Muğla, Sivas, Şanlıurfa, Van, Tekirdağ ve Manisa’da fıstık çamı, kızılçam, karaçam, akçaağaç, ardıç, akasya, huş, sedir, servi, meşe ve ceviz fidanları, ortak geleceğimiz için büyümeye devam ediyor.

“Bir Ormanımız Daha Olsun” kampanyasına destek vermek ve fidan dikmek isterseniz 10 TL karşılında ORMAN yazarak 9290’a bir SMS yollayabilirsiniz. 7 Ağaç Ormanları programı hakkında daha detaylı bilgi almak isterseniz www.7agac.org sitesini ziyaret edebilirsiniz.

*SMS için hizmet bedeli Turkcell ve Vodafone hatlar için ücretsiz, Türk Telekom hatlar için 2 SMS olarak ücretlendirilir.