Bilgi Ağacı Sömestr Etkinlikleri Dolu Dolu Geçti | ÇEKÜL

Bilgi Ağacı Sömestr Etkinlikleri Dolu Dolu Geçti

07.03.2023

ÇEKÜL Bilgi Ağacı sömestr etkinlikleri 24 ve 27 Ocak tarihlerinde, Birgi ÇEKÜL Evi işbirliğiyle gerçekleşti. Ücretsiz olan ve iki oturum olarak düzenlenen atölyelerde; çocuklar Dünyada Bir Zeytin Ağacı kitabı eşiliğinde, Anadolu yaşam kültürünün bir parçası olan zeytinin hikâyesini birlikte keşfetti.

Birgi ÇEKÜL Evinde yüz yüze gerçekleşen etkinliğe 33 çocuk katılırken; çevrimiçi atölyede 22 çocukla ve kitabın yazarı Didem Güzey Ekinci’le biraraya gelindi. Atölye, her çocuğun kendi zeytin ağacıyla ilgili hayallerini resmetmesiyle sonlandı.

Doğal miraslarımızı yakından tanıma fırsatı bulan çocuklar; zeytin ağacıyla ilgili, daha önce bilmedikleri pek çok şey öğrenerek doğaya ve koruma bilincine yönelik farkındalık kazandı.

Dünyada Bir Zeytin Ağacı kitabını ÇEKÜL Dükkân sayfasından edinebilir ve binlerce çcouğa ücretsiz şekilde ulaşan Bilgi Ağacı eğitimlerine destek olabilirsiniz: https://www.cekuldukkan.org/dunyada-bir-zeytin-agaci_216.html

Bilgi Ağacının atölye ve eğitim programlarını internet sitemizden inceleyebilirsiniz: https://www.cekulvakfi.org.tr/proje/cekul-bilgi-agaci