AHIRKAPI'DA HIDRELLEZİ KUTLADIK

09.05.2005

5 Mayıs'ı 6 Mayıs'a bağlayan gecede kutlanan Hıdrellez, Armada Oteli’nin organizasyonuyla Ahırkapı'da  bir şenlik havasında kutlandı. ÇEKÜL çalışanları ve gönüllüleri geçen yıl olduğu gibi bu yıl da, Ahırkapı sokaklarında bahara hoşgeldin dedi. Kemaliye, Mardin, Birgi, Mudanya, Kastamonu, Talas ve Akseki gönüllüleri tarafından hazırlanan yemekler arasında neler yoktu ki?

Kemaliye’den yoğurtlu çorba, dolma, peksimet, helva, Mardin’den Sembusek böreği, Birgi’den incir, Mudanya’dan zeytin, Kastamonu’dan irmik helvası, Talas’dan Gilaburu şerbeti ve Akseki’den Derder pilavı; kısacası 7 Bölge 7 Kentten 7 Tat İstanbullular'a sunuldu.

5 Mayıs 2005 Perşembe günü saat 19:00'da başlayan etkinlik, geceyarısı yakılan Hıdrellez ateşinden sonra son buldu.

Emeği geçen herkese teşekkür ederiz...