Herkese 7 Ağaç

7 Ağaç Ormanları’nda fidanlarınız olması için kendiniz ya da sevdikleriniz adına 7 ve katları şeklinde fidan bağışı yapabilirsiniz. 7 Ağaç Ormanları’na destek olduğunuzda kimin adına fidan diktiriyorsanız o kişiye ÇEKÜL tarafından hazırlanan, örneklerini gördüğünüz kartlar gönderiliyor.

1 Kart Tipini Seçin

2 Kart Üzerinde Yer Alacak Bilgiler

3 Kartı Gönderen Kişinin İletişim Bilgileri

4 Kartı Alacak Kişinin İletişim Bilgileri

5 Teslimat Bilgileri

"Siparişimin 21 Mart 2012 tarihinde ulaştırılmasını istiyorum." gibi teslimat notlarınızı buraya yazabilirsiniz.
Hafta sonu gönderim yapılmamaktadır.
GENEL TOPLAM :

GARANTİ ŞARTLARI

1. Doğaya kazandırılan “7 Ağaç”ların bakımını 5 yıl boyunca ÇEKÜL Vakfı yapar.
  2. Dikim mevsimi olan Kasım-Nisan ayları arasında dikilen “7 Ağaç”ların, nereye dikildiğine dair bir “kimlik kartı” mevsim sonunda , “7 Ağaç” armağan edilen kişiye gönderilir. Böylelikle kişiler ağaçların durumunu görebilirler.
  3. Dikilen ağaçların 7. yaşında, ÇEKÜL Vakfı kendi sitesinden ve çeşitli basın kuruluşları aracılığıyla oluşturulan orman ile ilgili güncel bilgileri ilgililere aktarır.

TESLİM ŞARTLARI

1. ÇEKÜL Vakfı'na verdiğiniz "7 Ağaç" siparişleri, formda seçeceğiniz gönderi şekline bağlı olarak 1-5 gün içinde adresinize yollanır.
  2. Sadece İstanbul içinde geçerli olmak üzere, gün içinde motorlu kurye ile teslim olanağı bulunmaktadır.
  3. Haftasonu verilen "7 Ağaç" siparişleri, hafta başında gönderilecektir.
  4. Siparişleriniz belirtilen sürede adresinize ulaşmamışsa lütfen bize bildirin!..

İADE ŞARTLARI

1. Doğaya dikilen “7 Ağaç”lar iade edilmez.
  2. “7 Ağaç sertifikalarında bir hata varsa veya taşınma sırasında zarar görmüşse ÇEKÜL Vakfı sertifikayı yenisiyle değiştirir.
  3. “7 Ağaç” sertifikası; adres eksikliği, isim yanlışlığı gibi, katılımcının bilgi aktarımından kaynaklanan nedenlerle ulaşmamış ise, sertifika ikinci kez gönderildiğinde ulaşım ücreti katılımcı tarafından karşılanır. Adres ve alıcı bilgileri doğru olduğu halde ulaşım sağlanamamış ise, katılımcıdan ulaşım bedeli talep edilmeden sertifika ikinci kez gönderilir.
  4. İkinci kez gönderilen sertifikaların gönderi ücreti de siparişi veren kişi tarafından karşılanır.

GÜVENLİK VE GİZLİLİK KURALLARI

1. ÇEKÜL Vakfı, size ait bilgileri (adres,telefon vs.) hiçbir şekilde üçüncü kişiler ile paylaşmaz.
  2. Kredi kartı bilgileriniz ÇEKÜL Vakfı'nın veri tabanına gelmediği için saklanamaz. Bu bilgiler sadece bankaya onay için gider.