UYARILAR ve ŞARTLAR

GARANTİ ŞARTLARI

1. Doğaya kazandırılan yeni fidanlarla ilgili olarak ”7 Ağaç” armağan edilen kişilere, belirtilen armağan tarihinde 7 Ağaç sertifikası gönderilir. Dikim mevsimi olan Kasım-Nisan ayları arasında dikilen fidanların cinsini ve dikildikleri yeri bildiren, ÇEKÜL Vakfı tarafından “Doğa Kimliği” olarak adlandırılan belge, mevsim sonunda, yine armağan edilen kişiye gönderilir.

Fidan bağışları, 7 Ağaç Ormanları Programının o yıl için belirlenen dikim sahasında yapılan ağaçlandırmaya aktarılır.

2. Doğaya kazandırılan “7 Ağaç”ların bakımından 5 yıl boyunca ÇEKÜL Vakfı ve T.C. Çevre ve Orman Bakanlığı sorumludur.

3. 7 Ağaç Sertifikası, armağan edilen kişi adına hazırlanır. Oluşturulan ormana ait güncel bilgiler, ÇEKÜL Vakfı’ndan edinilebilir.

TESLİM ŞARTLARI

1. ÇEKÜL Vakfı'na verilen “7 Ağaç” siparişleri, formda seçeceğiniz gönderi şekline bağlı olarak ortalama 1-7 gün içinde yollanır( yurt içi gönderileri için geçerli).Yurtdışı gönderilmleri ise ortalama 20 gün içinde ulaşmaktadır.

2. Sadece İstanbul içinde geçerli olmak üzere, gün içinde motorlu kurye ile teslim olanağı bulunmaktadır.

3. Kargo seçeneğinde ulaşım süresi ortalama 2 gündür.

4. Hafta sonu verilen “7 Ağaç” siparişleri hafta başında gönderilecektir.

5. Siparişleriniz belirtilen sürede elinize ulaşmaz ise lütfen bildiriniz.

İADE ŞARTLARI

1. Doğaya dikilen “7 Ağaç”lar iade edilmez.

2. “7 Ağaç” sertifikalarında bir hata varsa veya taşınma sırasında zarar görmüş ise ÇEKÜL Vakfı, sertifikayı yenisi ile değiştirir.

3. “7 Ağaç” sertifikası; adres eksikliği, isim yanlışlığı gibi, katılımcının bilgi aktarımından kaynaklanan nedenlerle ulaşmamış ise, sertifika ikinci kez gönderildiğinde ulaşım ücreti katılımcı tarafından karşılanır. Adres ve alıcı bilgileri doğru olduğu halde ulaşım sağlanamamış ise, katılımcıdan ulaşım bedeli talep edilmeden sertifika ikinci kez gönderilir.

GÜVENLİK VE GİZLİLİK KURALLARI

1. ÇEKÜL Vakfı, katılımcılara ait bilgileri (adres, telefon, vs.) hiçbir şekilde üçüncü kişilerle paylaşmaz.

2. Kredi kartı bilgileriniz ÇEKÜL Vakfının veri tabanına gelmediği için saklanamaz. Bu bilgiler, onay alınmak için sadece bankaya ulaşır.

NOT: Sipariş formunu doldurup, onaylamanız yukarda ifade edilen tüm şartları kabul ettiğinizi ifade eder.

 

<< Geri Dön



ÇEKÜL Vakfı’ndan güncel haberler için buraya tıklayınız.


Eylül 2010
Pa
Pzt
Sa
Çar
Per
Cu
Cmt
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30    

 © 2000 Çekül Vakfı. Tüm Hakları Saklıdır.
Bu site Tradesoft sunucularında bulundurulmaktadır.