Motorhaneden kültür merkezine | ÇEKÜL

Motorhaneden kültür merkezine

13.10.2016

ÇEKÜL Vakfı ve Merzifon Belediyesi 2 yıldır Merzifon’da kentsel koruma ve canlandırma projesi yürütüyor. Bunun bir parçası olan eski elektrik fabrikasının kültür merkezine dönüştürülmesi sürecine, “Motorhane Forum”etkinliği ile başlanıyor. Forum Merzifon halkı, yerel yönetim ve sivil toplumu bir araya getirerek, motorhane ekseninde kentin kültür politikalarının geleceğini tartışmaya açmayı amaçlıyor.

"Motorhane Forum" 16 Ekim Pazar günü yapılacak. Forum'un ilk bölümünde kültür odaklı kentsel gelişimin tartışılacağı panel, ikinci bölümü ise halk çalıştayı yapılacak.

MOTORHANEDEN KÜLTÜR MERKEZİNE

ÇEKÜL Vakfı ve Merzifon Belediyesi 2 yıldır Merzifon’da kentsel koruma ve canlandırma projesi yürütüyor. Bunun bir parçası olan eski elektrik fabrikasının kültür merkezine dönüştürülmesi sürecine, Motorhane Forumetkinliği ile başlanıyor. Forum Merzifon halkı, yerel yönetim ve sivil toplumu bir araya getirerek, motorhane ekseninde kentin kültür politikalarının geleceğini tartışmaya açmayı amaçlıyor.

"Motorhane Forum" 16 Ekim Cumartesi günü yapılacak. Forum'un ilk bölümünde kültür odaklı kentsel gelişimin tartışılacağı panel, ikinci bölümü ise halk çalıştayı yapılacak.

MOTORHANEDEN KÜLTÜR MERKEZİNE