ÇEKÜL Akademi HERITAGE'da! | ÇEKÜL

ÇEKÜL Akademi HERITAGE'da!

19.01.2015

HERITAGE Restorasyon, Arkeoloji ve Müzecilik Teknolojileri Fuarı ve Konferansları ülkemizin tarih ve sanat varlığının korunması, saklanması ve gelecek yıllara aktarılmasına yönelik çalışan kurum ve kuruluşlar ile, sektörle ilgili tedarikçilerin biraraya getirilmesini sağlamak üzere 5-7 Şubat 2015 tarihinde Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı'nda başlayacak.

ÇEKÜL Akademi olarak biz de fuarda yerimizi alacağız.

Türkiye’nin kültürel miras alanında uzmanlaşmış ilk ve tek sivil eğitim kurumu olan ÇEKÜL Akademi, kültürel ve kentsel koruma alanında eğitim programları tasarlamakta ve sunmaktadır. Kültürel ve kentsel mirası yerel düzeyde yaşatma ve geleceğin kimlikli kentlerini oluşturmada önemli  sorumluluk taşıyan yerel yönetimler, ÇEKÜL Akademi eğitimlerinin öncelikli hedefidir. Programlar, yerelde kentsel kültürel mirasın korunmasında görev alan profesyonelleri güncel bilgilerle donatarak koruma kültürünü geliştirmeyi, koruma uygulamalarının niteliğini artırmayı amaçlar.

Yılda iki dönem olarak düzenlenen eğitimlerin içerikleri, koruma alanındaki projelerde görev yapan ekiplerin, ihtiyaç analizi çalışmasıyla belirlenmiş teknik bilgi ve deneyim gereksinimlerine göre hazırlanmıştır. Uygulama ağırlıklı programlar, her biri kendi alanında birikimli ve uygulama deneyimine sahip uzmanlar tarafından; vaka analizleri, iyi örnekler, pratik uygulamalar, atölye çalışmaları ve alan ziyaretleri aracılığıyla aktarılmaktadır. ÇEKÜL Akademi eğitimleri ve etkinlikleri ile ilgili her türlü bilgiye HERITAGE fuarı ÇEKÜL Akademi standında ulaşabilirsiniz.

Fuar ile ilgili ayrıntılı bilgiye ve online davetiyeye web sitesinden ulaşabilirsiniz.

Facebook sayfasından etkinlik ile ilgili gelişmeleri takip edebilirsiniz.